FENERBAHÇE

Fenerbahçeli futbolcular Josef De Souza'yı mumla arıyor

Süper Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de futbolcuların kendi aralarında Josef De Souza'yı mumla aradıklarını, o olsaydı böyle olmazdık şeklinde konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçeli futbolcular Josef De Souza'yı mumla arıyor

Spo Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe'de sezon başı yapılan transferler ve giden oyuncuların ardından spor camiasında tartışmalar hiç kesilmedi. Taraftarlar gibi futbolcular da kendi aralarında giden oyuncular hakkında konuşuyor.

Sabah'ın haberine göre, Can Bartu Tesisleri'nde futbolcular arasında yapılan sohbetlerde Josef De Souza'nın konuşulduğu öğrenildi. Futbolcular kendi aralarında "Souza savunma ile hücum arasındaki bağı çok iyi sağlıyordu. Takımın bel kemiğiydi. Ayrılması bütün dengeleri bozdu. Hiç kimse onun yerini dolduramadı. Çok üst seviye bir oyuncuydu. Sadece Souza olsa şu an kesinlikle bu noktada olmazdık"  ifadeleriyle yıldız futbolcuyu mumla aradıklarını itiraf ettiler.

Josef Souza, sezon başı kampını Fenerbahçe ile geçirmiş ardından 12 milyon Euro gibi rekor bir bonservis ücretiyle Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye satılmıştı. Futbolcular Souza'nın boşluğunun dolmadığına inanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER