FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de sürpriz görüşme! 4 yönetici Abdullah Avcı'nın evine gitti

Fenerbahçe teknik direktörler konusunda bu sene çok ciddi sorunlar yaşıyor. Ali Koç yönetimindeki sarı lacivertli ekibe önce Hollandalı teknik adam Phillip Cocu, geçiş süresinde Erwin Koeman ve sonrasında taraftarında yoğun isteği üzerine Ersun Yanal takıma getirildi. Ancak Ersun Yanal da beklentiyi karşılayamadı ve yeni hoca sesleri duyulmaya başladı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçe'de sürpriz görüşme! 4 yönetici Abdullah Avcı'nın evine gitti

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın geldiği günden beri hiçbir deplasman maçında galibiyet alamaması Fenerbahçe yönetimini yeni hoca arayışına zorladı. Taraftarın isteği üzerine teknik direktör değişikliği yapan Ali Koç yönetimi, tecrübeli hocadan beklenen etkiyi göremeyince Başakşehir ile şampiyonluğa koşan başarılı hoca Abdullah Avcı’ya teklif götürdü.

Sarı lacivertli taraftarlar iki bölünmüş durumda olsalar da yönetim Ersun Yanal2ı gönderme konusunda kararlı görünüyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Kadıköy’de oynanacak Trabzonspor karşılaşması tartışmalara yön verecek. Muhtemel bir mağlubiyet hâlinde Yanal’ın ipi çekilecek. Hatta bu yönde kesin adımlar atılmış durumda. Fenerbahçe, adı sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile görüştü. Dört yönetici, Ali Koç’un gözdesi olan Avcı ile evinde görüştü. Önce Göksel Gümüşdağ ile temasa geçen Fenerbahçe, Başakşehir Başkanı’nın onayının ardından Avcı’yla kendi evinde bir araya geldi. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini hatırlatan Avcı, sezon sonunu işaret ederken kapıyı kapatmadı. Beşiktaş’ın da ilgilendiği Avcı konusunda Fenerbahçe bir adım öne geçmiş oldu.

YANAL DA ÇARE OLAMADI

Ankaragücü yenilgisi sonrası apar topar takımdan gönderilen Philli Cocu'nun yerine Ersun Yanal çare olarak gösteriliyordu ancak Ersun Yanal da kötü gidişata çare olamadı. Fenerbahçe, Yanal’ın gelişinin ardından baz alınan puan durumunda sekizinci sırada yer aldı. 14 maçta 19 puan toplayan sarı-lacivertliler, 4 galibiyet, 7 beraberlik ve üç mağlubiyet yaşadı. Sarı lacivertliler bu performansıyla, Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor ve Kayserispor gibi takımların gerisinde kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER