FENERBAHÇE

Fenerbahçeli futbolcu Sadık Çiftpınar maçı değerlendirdi

Fenerbahçeli futbolcu Sadık Çiftpınar, Beşiktaş karşısında skoru 3-2'ye getir e getiren golü kaydetti.Bu, Sadık'ın Spor Toto Süper Lig kariyerindeki ilk golü oldu.

Sadık Çiftpınar karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş beinsports'a açıklamalarda bulundu.

Sadık "Maça iyi başlamak istiyorduk. Bunu başaramadık. Üçüncü golde benim hatam vardı. Tarftarlardan özür diliyorum. Golün ardından duygu patlaması yaşadım. İlk yarı bittiğinde hocamız bize çok güzel bir konuşma konuşma yaptı. Rakip takım taraftarları 'Fenerbahçe kümeye' diye bağırdı. Biz Fenerbahçe'nin adının küme ile aynı anda geçmeyeceğini gösterdik. Burada taraftarlar 'Fenerbahçe kümeye' diye bağırırken Fenerbahçe ile şaka yapılmayacağını onlara gösterdik. İkinci yarıda sergilediğimiz oyunu sergilersek bu bize yeterli olacaktır. İkinci yarı için de tüm takım arkadaşlarıma ve buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçları kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe, tarihinde ilk defa böyle bir şey yaşıyor. Üzücü.Kafamızı artık kaldıralım istiyoruz. Rakibe ikinci yarıda üstünlüğümüzü hissettirdik. İnşallah taraftarı mutlu etmek adına ikinci yarıda olduğu gibi mücadelemizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Sarı kart cezalısı olan Sadık, gelecek hafta Çaykur Rizespor maçında görev alamayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER