FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den dev transfer hamlesi

Sezonu kötü bitiren ve yeni sezona güçlü bir kadro ile çıkmak isteyen Fenerbahçe transferlerini açıklamak için UEFA'nın kararını bekliyor.. Sarı lacivertli yönetim 4 futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'den dev transfer hamlesi

Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Sarı Lacivertli kulüp 4 futbolcu ile anlaşma sağladı..El sıkışılan isimlerin başında takımın eski kaptanı Emre Belözoğlu geliyor. Tecrübeli oyuncunun 1 Temmuz’da başlayacak yeni sezon çalışmalarına katılması bekleniyor.

MAX KRUSE TAMAM

Teknik direktör Ersun Yanal'ın golcü transferinde en çok takımda görmek istediği isim olan Max Kruse ile de büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı ifade ediliyor. Werder Bremen ile yollarını ayıran ve boşa çıkan Alman golcünün de ilerleyen günlerde sağlık kontrolleri için İstanbul'da olacağı ifade ediliyor.

PORTEKİZ BASINI YAZDI

Portekiz'in Abola gazetesi, Bayern Münih'te beklenen patlamayı yapamayan Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanchez'in, eski takım arkadaşıyla sarı lacivertli forma altında yeniden buluşabileceğini yazdı.

TRANSFERİ AN MESELESİ

Alexandar Kolarov transferinde de yönetim girişimlerini sürdürürken, Sırp yıldız konusunda da önemli mesafelerin kat edildiği gelen haberler arasında...

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER