FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de yedek güç yeterli olmadı

Süper Lig’de bu sezon yedek kulübesinden en fazla katkıyı alan takım Fenerbahçe oldu. Aykut Kocaman’ın sonradan sahaya sürdüğü isimler 12 gol atıp birçok maçta galibiyeti getirse de bu, şampiyonluk için yeterli olmadı.

Fenerbahçe'de yedek güç yeterli olmadı

Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’yi sonradan oyuna giren yedekleri bile kurtaramadı. Bu sezon 12 golle kulübeden en çok katkıyı alan takım olan Sarı- Lacivertiler, bu alanda zirvede... En çok gol atan takım (78) ünvanını da elinde bulunduran Kanarya, buna rağmen hedefine ulaşıp 4. yıldızı takamadı.

Zirvede Valbuena : Fenerbahçe’de oyuna girdikten sonra en çok katkıyı veren isim, yedek kaldığı için sezonun en çok tartışılan ismi Mathieu Valbuena oldu. Fransız yıldız, oyuna sonradan girdiği mücadelelerde 4 gol atıp, 3 de asist yaptı. Fenerbahçe’de oyuna girdikten sonra skora katkı veren diğer isimler ise Roberto Soldado (3), Vincent Janssen (2), Fernandao (1), Dirar (1) ve Aatif (1) oldu.

Aslan 8’de kaldı : Ligde Fenerbahçe’nin ardından kulübesinden en fazla destek alan takım, sezonu 3 sırada tamamlayan Başakşehir. Turuncu-Lacivertliler’de sonradan giren isimler 11 kez fileleri sarstı. Galatasaray, Beşiktaş ve Konyaspor ise yedeklerinden 8’er gollük bir katkı aldı.

Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın alternatifini buldu

Yorumlar
TREND HABERLER