FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu sürprizi

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de flaş bir karar verildi.. Teknik direktör Ersun Yanal 2014'teki tarihi şampiyonlukta kilit rol oynayan 3 ismin yeniden takımda olmasını istiyor..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu sürprizi

Fenerbahçe'yi daha önce şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal hedefini belirledi.. Yine aynı ruhu yakalamak adına 2014'teki tarihi şampiyonlukta kilit rol oynayan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın yine takımda olmasını istiyor..

3 YILDIZ İSİM YENİ SEZONDA FENERBAHÇE'DE

Bu fikrini daha önce yönetime ileten Ersun Yanal, bu üçlünün takıma ağabeylik yapacağını ve sezon boyunca konsantrasyonu hep üst seviyede tutacağını düşünüyor. Mehmet Topal’ın hali hazırda 1 yıllık daha kontratı bulunurken, kaptan Volkan Demirel ve Başakşehir’le sözleşmesi biten Emre imza atmaya hazır. Bu ikili Fenerbahçe Yönetimi’nden haber bekliyor.

VOLKAN DEMİREL DE KALMAK İSTİYORDU

Yakın çevresine konuşan Volkan Demirel ise geleceği hakkında "Fenerbahçelilik benim yaşam tarzım. Henüz 4. yıldızı göğsümüze takamadık. Ben sarı-lacivertli formaya hizmetimi henüz tamamlamadığımı düşünüyorum. Bu nedenle 1 yıl daha kalıp, başarıda pay sahibi olmak istiyorum" demişti..

Yorumlar
TREND HABERLER