FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Valbuena depremi

Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena krizi patlak verdi! Aykut Kocaman'ın yeni oyun şablonunda ilk 11'in dışında kalıp yedek kulübesine hapsolan Fransız yıldız, devre arasında ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe'de Valbuena depremi

Kendisine kulüp arayan Valbuena'nın ilk işi menajerini değiştirmek oldu. Fenerbahçe'ye gelmesine öncülük eden Jean-Pierre Bernes ile yolları ayıran 33 yaşındaki futbolcu, Hırvat menajer Franjo Vranjkovic ile anlaştı.

YÖNETİM BİLİYOR MU? : Valbuena'nın ayrılık kararı, işte bu hamlesinden sonra deşifre oldu. Fransa'da yayın yapan RMC Radyosu, Valbuena'nın, Vranjkovic'in bağlı olduğu menajerlik şirketinin avukatlarından Peter Langer'i İstanbul'da ağırlayıp, ayrılış süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğunu duyurdu.

Fotomaç'ın haberine göre; Mahhieu Valbuena'nın ayrılık kararını Fenerbahçeli yetkililerle ya da Aykut Kocaman'la paylaşıp paylaşmadığı belirlenemezken, gelişmelerin hangi noktalara varacağı merak konusu oldu.

Şok gelişme! Şenol Güneş'e saldırı

Isınmaya çıkmak istememiş : Sezonun ilk onbir maçında sahaya ilk 11'de çıkarak 3 gol atıp 4 asist yapan Valbuena, sakatlığı nedeniyle Sivas maçında görev alamazken, son üç karşılaşmada ise yedeğe düştü. Aykut Kocaman'ın artık hamle oyuncusu olarak kadroda tuttuğu Fransız yıldız, 4-2 kazanılan Kasımpaşa maçında sonradan oyuna girip golünü attı. Tecrübeli futbolcunun Bursa'da ise ısınmak için sahaya çıkmak istemediği iddia edilmişti.

Yorumlar
TREND HABERLER