FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de transfer zirvesi! Ersun Yanal forvet istedi

Fenerbahçe'de transfer zirvesi! Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal transfer istedi. İşte özellikle forvet hattını güçlendirmek isteyen Ersun Yanal'ın talepleri..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'de transfer zirvesi! Ersun Yanal forvet istedi

Kötü bir sezon geçiren ve transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal iki tane forvet istedi.. Ersun Yanal Comolli ile yaptığı transfer zirvesinde golcü konusunun önemine değindi, “Birçok bölgeye takviye gerekiyor. Ancak en az 2 forvet, bizim için şart” ifadelerini kullandı.

TRANSFER ZİRVESİ

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Damien Comolli ve Volkan Ballı ile özel görüştü. Toplantıda, transfer listesindeki oyuncular konusundaki son gelişmeler masaya yatırıldı. Comolli, Avrupa’da yaptığı görüşmelerle ilgili bilgi verdi.

FORVET TAKVİYESİ

Ersun Yanal’ın, zirvede, forvet takviyesinin aciliyetine vurguda bulunduğu belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının, “Birçok bölgeye transfer yapmamız, güçlendirmemiz gerekiyor. Ancak forvet konusu çok çok önemli. Bu sezon golcü sıkıntısı yaşadık. Soldado da ayrıldı. En az 2 forvet transfer etmemiz şart” dediği öğrenildi. Yapılan görüşmede ayrıca Eljif Elmas, Miha Zajc ve Ozan Tufan’a gelen ve gelmesi muhtemel teklifler de konuşuldu.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER