FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de kadro değişimi Ersun Yanal'ın başını ağrıtabilir

Ara transfer döneminde Sadık, Serdar Aziz, Tolgay, Moses ve Zajc’a imza attıran Fenerbahçe; ligin en geniş kadrolarından birine sahip oldu. Sezonun kalan bölümünde Ersun Yanal’ı zor seçimler bekliyor.

Fenerbahçe'de kadro değişimi Ersun Yanal'ın başını ağrıtabilir

Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünde tarihinin en başarısız sonuçlarını aldı. Hal böyle olunca, ara transfer döneminde Sarı-Lacivertliler’in son derece aktif olması bekleniyordu. Öyle de oldu. Kanarya, belki en flaş transferleri yapmadı. Ancak ihtiyaç duyulan bölgelere yapılan takviyelerle bir anda ligin en geniş kadrolarından biri oluşturuldu. Savunma Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz ile güçlendirildi.

Ersun Yanal’ın çok önem verdiği orta sahaya ise Tolgay Arslan ve Miha Zajc transferleri yapıldı. Hücumda, topu ayağına aldığında takımı ileriye taşıyacak, skor yüküne katkı sağlayacak oyuncu arayışı ise Victor Moses ile sonlandı.

Transfer döneminin bitmesiyle birlikte Fenerbahçe’de, uzun yıllardır görülmemiş bir rekabetin yaşanacağı bir kadro oluştu.

Ersun Yanal, her mevkide alternatiflere sahip. Ancak forma savaşının yaşanacağı asıl bölge orta saha. Başarılı teknik adam, her hafta sahaya süreceği 11’i belirlerken orta alanı oluştururken soğuk ter dökecek gibi görünüyor.

Mehmet Ekici’nin sakatlıktan döneminin ardından, Jailson, Mehmet Topal, Eljif Elmas ve Benzia arasındaki rekabet iyice kızışmıştı. Forma savaşına Tolgay Arslan ve Miha Zajc da eklendi. Bu bölgede genç yetenekler Ferdi Kadıoğlu ve Oğuz Kağan Güçtekin de var.

Önümüzdeki sezon şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayacak olan yönetim, kalan bölümde gösterilecek performanslara göre yola devam edilecek isimleri belirleyecek. Bu nedenle futbolcular, form durumlarıyla kaderlerini çizecek.

Yorumlar
TREND HABERLER