FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Jeremain Lens için şok karar!

Fenerbahçe yönetimi, İngiliz ekibi Sunderland'in 8 milyon Euro, Lens'in ise 4 milyon Euro istemesi nedeniyle transferden vazgeçti.

Fenerbahçe'de Jeremain Lens için şok karar!

Fenerbahçe yönetimi, Jeremain Lens'i transfer etmekten vazgeçti. Bunun en önemli sebebi ise Hollandalı futbolcunun maliyeti...

Skorer'in haberine göre; Lens, Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro ücret talep etti. Bunun yanısıra futbolcunun kulübü Sunderland ise 10 milyon Euro'dan başladığı pazarlıklarda en son 8 milyona indi. Lens'in bu yüksek maliyetinin yanı sıra Teknik Direktör Aykut Kocaman da oyuncu için çok olumlu rapor vermedi. Kocaman bu fiyatlara daha etkili bir ismin alınabileceğini belirtti.

BEŞİKTAŞ 4 MİLYON EURO VERECEKSE ALSIN

Sarı-lacivertli yöneticiler Beşiktaş'ın futbolcuya olan ilgisi içinse "Lens'e 4 milyon Euro vereceklerse alsınlar" ifadelerini kullandılar.

Takımın en önemli ismi olsa da Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'de birçok isimden daha az ücret alıyordu. Van Persie, Kjaer, Skrtel gibi oyuncular Lens'ten daha fazla kazanıyordu. Bu sezonki performansı sonrası da Lens ücretine zam istedi.

Aziz Yıldırım'dan futbolculara izin yok

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER