FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti! Frey gidiyor

Fenerbahçe'de kötü geçen sezonun ardından kadroyu yeniden yapılandırma çalışmaları başladı.. Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe^de Ersun Yanal ve yardımcıları, Sportif Direktör Damien Comolli ile sık sık görüşmeler gerçekleştiriyor.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti! Frey gidiyor

Futbolcularda olduğu gibi teknik kadroda da istikrar sağlayamayan Fenerbahçe'de, kemik kadro gelen hocaların stratejilerine göre şekilleniyor. Bu isimlerden biri yaptığı bir konuşmada Fenerbahçe'ye geldiği için çok pişman olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi..

FREY BEKLENENİ VEREMEDİ

Gelecek isimlerin yanında takıma beklenen katkıyı sağlayamayan isimlerle de yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, bu sayede hem gelecek oyunculara yer açmak hem de ekonomik anlamda kendisini rahatlatmak hedefinde.Ayrıca teknik direktör konusunda da istikrar sağlayamayan Fenerbahçe'de her gelen hoca kendi stratejisine uyan futbolculara forma şansı vermesi oyuncularda huzursuzluğa neden oluyor.Bu konudan rahatsız olan isimlerden biri de Fenerbahçe'nin bir türlü bekleneni veremeyen isimlerden olan ve 22 resmi maçta sadece 5 gol atan Frey.. Sarı-lacivertli kulübe geldiği için pişman olduğu belirten Michael Frey bekleneni veremediği gibi beklediğini de bulamadı. Sezon başında İsviçre'nin FC Zürich takımından transfer edilen Michael Frey, sarı-lacivertli takıma geldiği için pişman olduğunu ifade etti.

AYRILIK HAZIRLIĞINDA

Geçtiğimiz günlerde yakın çevresiyle yaptığı sohbette de golcü oyuncu bu durumdan yakındı. İsviçreli yıldız, daha fazla forma şansı bulması gerektiğini kaydeden hücum oyuncusu ayrılık hazırlığında olduğunu ifade etti.

ERSUN YANAL'IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Kulübün de kendisini göndermek istediğini bilen İsviçreli Frey, sürekli oynayıp kendini geliştirebileceği bir takıma gitmek istiyor.. Phillip Cocu ve Erwin Koeman dönemlerinde sık sık forma şansı bulan Frey, buna karşın Ersun Yanal'ın gözüne giremedi..Öte yandan bazı sakatlıklar da geçiren yıldız futbolcu, özellikle sezonun ikinci yarısında formasından tamamen koptu. Michael Frey, bu sezon Fenerbahçe'de 22 resmi maçta 5 gol atıp, 1 asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER