FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin bileti kesildi!

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe'de Ersun Yanal sonrası revizyona gidiliyor. Ali Koç yönetimi ile sezon başında sportif direktörlük görevine gelen Damien Comolli ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin bileti kesildi!

Süper Lig'in 25. haftasında alınan 2-1'lik Başakşehir mağlubiyeti sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Bazıları bu atmosferi kaldıramıyor. Fenerbahçe büyük bir takım Büyük takımın atmosferini kaldırmak kolay değil" demişti.

Bu sözlerin ardından sarı-lacivertli takımda sezon sonunda yapılacak büyük operasyonun düğmesine basıldı.

MOSES DIŞINDA HERKES GÖZDEN ÇIKARILDI

Öncelikli olarak mukavelesi bitecek hiçbir isimle sözleşme yenilenmeyecek. 1.5 yıllığına kiralanan Moses dışında kiralıklara da yol verilecek.Volkan Demirel'e sezon sonunda teşekkür edilerek yollar ayrılacak. Kameni, Alper Potuk ve Michael Frey'e talip olacak bütün kulüplere gerekli kolaylık gösterilecek. Yönetim, scout ekibine talimat vererek dünya genelinde genç, kaliteli ve uygun maliyetli isimler bulunmasını istedi.

COMOLLI İLE YOLLARIN AYRILMASI BEKLENİYOR

Akşam'ın haberine göre, Ersun Yanal sonrası yedeğe düşen Sportif Direktör Damien Comolli'nin de yeni sezonda kalması beklenmiyor.Kalsa bile yetkileri minimuma indirilecek Transferde son kararları teknik direktör Ersun Yanal verecek.Sezon başında Ali Koç yönetiminin sportif direktörlük görevine getirdiği Damien Comolli, yaptığı transferlerle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER