FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Andre Ayew ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Andre Ayew ile ilgili 'keşke bonservisini alabilsek' sözlerinin ardından Ganalı futbolcunun performansında ikinci yarı bir düşüş yaşandı. Andre Ayew'in ikinci sezon gösterdiği kötü performans Fenerbahçe'de biletinin kesilmesine sebep oldu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçe'de Andre Ayew ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe forması giyen Andre Ayew ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Andre Ayew ligin ikinci yarısında gösterdiği kötü performans nedeniyle sarı lacivertli kulüpte topun ağzına gelen futbolcular arasında yer aldı.

Başkan Ali Koç'un Ganalı oyuncu ile ilgili 'keşke bonservisini alabilsek' dediği günden beri Ayew'de bir düşüş başladı. Bu düşüş hem kulüp tarafından hem de taraftar tarafından olumsuz tepkilere yol açtı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında zaman zaman yaptığı sürpriz ataklar ve attığı goller sebebiyle ilk 11'de oynayan Andre Ayew ikinci yarı sarı lacivertli camianın gözünden iyice düştü. 

Akşam'ın haberine göre sadece Fenerbahçe'de değil Ayew’in kulübü Swansea'nin de ona yeni sezonda sıcak bakmadığı iddia edildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER