FENERBAHÇE

Fenerbahçe Zenit maçı öncesi Tolgay Arslan gelişmesi!

Fenerbahçe-Zenit maçı için geri sayım sürüyor. Maçın başlamasına saatler kala Sarı Lacivertli takımda ilk 11'de şekillenmeye başladı.

Fenerbahçe Zenit maçı öncesi Tolgay Arslan gelişmesi!

Fenerbahçe-Zenit maçının başlamasına saatler kala sarı lacivertlilerin kadrosu belli olmaya başladı.

Ersun Yanal tarafından uygulanan fiziksel testleri başarı ile geçen Tolgay Arslan'ın bu akşam oynanacak olan Avrupa Ligi maçında sahada olması bekleniyor. Orta saha kurgusunu Tolgay, Mehmet Topal ve Jailson üçlüsünden kurması beklenen Ersun Yanal'ın kanatlarda Moses ve Ayew'e forma şansı vermesi bekleniyor. 
 
Savunmada Sadık ve Skrtel ikilisine şans verecek olan tecrübeli teknik adamın sol bekte Isla'ya Sağ bekte ise Hasan Ali Kaldırım'a şans vermesi bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Soldado'nun yerine bu maçta Slimani'nin ileri uçta gol arayacağı gelen bilgiler arasında.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde evinde oynadığı maçlara güvenen Fenerbahçe oynadığı son 16 maçta evinde 10 galibiyet aldı. Taraftarı önünde 5 kez berabere kalan Fenerbahçe sadece 1 kez yenildi. 
 
FENERBAHÇE İLK 11: Volkan Demirel, Isla Skrtel, Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Ayew, Moses, Slimani

Yorumlar
TREND HABERLER