DÜNYADAN FUTBOL

Fenerbahçe yılın bombasını patlatıyor

Yeni sezonda yıldız transferi yapacak taraftarının gönlünü almak isteyen Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.. Barcelona'nın süper yıldızı Malcom Fenerbahçe'nin radarına girdi..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe yılın bombasını patlatıyor

Zor bir sezon geçiren Fenerbahçe transfer harekatına hız verdi. Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe birçok isimle yollarını ayırma kararı alırken yeni sezona bomba gibi girmek için kolları sıvadı.. Yıldız transferine öncelik veren sarı lacivertli takımın ilk hedefi Barcelonalı isim. Barcelona'nın süper yıldızı Malcom için girişimlere başlayan Fenerbahçe'nin bir de kozu var! 

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin mutlaka kadrosunda görmek istediği Malcom transferinde önündeki en büyük engel, Avrupa'nın birçok güçlü ekibinin onun peşinde olması. Milan, Borussia Dortmund, Sevilla ve Lille de 22 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgileniyor.

FENERBAHÇE GARANTİ VERDİ

Fenerbahçe Malcom'u ikna etmek üzere görüşmelerini sürdürürken en büyük kozu oynama garantisi. Sarı-lacivertli idareciler, 22 yaşındaki oyuncunun menajerine Malcom'un belli sayıda maçta forma giyeceğinin garantisini verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER