FENERBAHÇE

Fenerbahçe yeni sezona baştan sona yenileniyor

Ersun Yanal, yeni sezonda Ferdi Kadıoğlu ve Oğuz Kağan gibi gençlere daha fazla şans vermeyi planlıyor. Ayrıca altyapıdan Abdulcebrail, Burak Albayrak, Mahsun ve Yusuf Mert gibi U21 oyuncuları da A takımda olacak.

Fenerbahçe yeni sezona baştan sona yenileniyor

Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, önümüzdeki sene bu durumu tamamen tersine çevirip zirve mücadelesi veren bir takım yaratmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Hem Yanal’ın ekibi hem de Comolli’nin gözlemcileri, Avrupa’nın dört bir yanında oyuncu avına çıkmış vaziyette. Başarılı teknik adam ayrıca elindeki yetenekli gençleri de sahneye çıkarmayı planlıyor.

Ayew’de söz Swansea’nin

16 futbolcunun yeni sezonda da Çubuklu formayı giymesi kesin gibi görünüyor. Sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel, Şener Özbayraklı ve Soldado gibi isimlerin durumu belirsiz. Bir türlü beklentileri karşılayamayan Alper Potuk da kiralık olarak gidebilir. Ayew’in kalmasını Ali Koç da Ersun Yanal da çok istiyor ancak son sözü Swansea söyleyecek. En az 7 futbolcuyla yolların ayrılması bekleniyor.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER