FENERBAHÇE

Fenerbahçe Portekizli hakem kurbanı

Fenerbahçe'nin Monaco deplasmanında oynadığı karşılaşmaya Portekizli hakemin hatalı kararları damgasını vurdu..

Fenerbahçe Portekizli hakem kurbanı

Henüz 2. dakikada Monaco karşısında geriye düşen Fenerbahçe, Portekizli hakem Artur Diaz, bariz pozisyonda faulü vermedi. Diaz, ikinci yarıda da Fenerbahçe'nin bariz penaltısını görmezden geldi.

Fenerbahçe'nin Monaco deplasmanında oynadığı karşılaşmaya sarı lacivertli temsilcimiz gol yiyerek başladı. Maçın 2. dakikadasında Germain'in golü öncesinde yaşanan pozisyon ise taraftarları isyan ettirdi.

Orta alanda topun Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın ayağında olduğu anda Fabinho'nun sert tekmesini görmeyen Portekizli hakem Diaz oyunu devam ettirdi.

Ozan Tufan'ın goldeki hatası sosyal medyayı salladı!


Pozisyonun devamında ise Fenerbahçe kalesinde golü gördü.

PENALTIYI DA YEDİ

Sarı-lacivertliler 2-1 geride iken Fenerbahçe’nin lehine çalınması gereken bir penaltı düdüğünü es geçen Portekizli hakem, ardından gelişen bir pozisyonda da takdirini temsilcimiz aleyhinde kullandı.

Sağ çaprazdan Van Der Wiel’in ortasında Monacolu savunma oyuncusunun elle müdahalesi, tekrar görüntülerinde net bir şekilde göze çarptı.

Bu pozisyonun ardından yine Van Der Wiel, ceza sahası içinde düşürüldü. Dias bu pozisyonda da devam diyerek Fenerbahçe aleyhine kararlarıyla adeta saç baş yoldurttu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER