FENERBAHÇE

Fenerbahçe Pereira'nın geleceğini tartışıyor!

Fenerbahçe yönetimi, Monaco'ya 3-1 mağlup olup Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceğini tartışmaya başladı.

Fenerbahçe Pereira'nın geleceğini tartışıyor!

Monaco'ya elenip Şampiyonlar Ligi hedefinden bir kez daha uzaklaşan Fenerbahçe'de oklar teknik direktör Vitor Pereria'nın üzerine çevrildi.

Geçtiğimiz yıl da Shaktar'a elenerek Devler Ligi'nde mücadele etme şansını kaybeden Fenerbahçe'de camia ve taraftardan Portekizli teknik adama önemli eleştiriler yapılıyor.

Monaco maçı sonrası,'Mücadeleye isteksiz başladık' şeklindeki açıklaması Pereira'nın ciddi şekilde geleceğinin tartışılmasına neden oldu. Özellikle yöneticilerin maç sırasındaki isteksizlik yüzünden Portekizli teknik adamı eleştirirken, taraftarlar da sosyal medyada, takımı mental olarak maça hazırlama görevinin teknik adamda olduğunu dile getirdiler.

Vitor Pereira Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi

PEREIRA CİDDİ ŞEKİLDE TARTIŞILIYOR

Teknik direktör Vitor Pereira'nın sarı lacivertli takımdaki geleceği tartışılırken, yönetimde de bu konunun gündeme gelmesi bekleniyor.

Takımına Monaco maçı sonrası ve pazar günü için izin veren teknik direktör Pereira'nın maç sonrası soyunma odasında isteksizliğin nedenini futbolcularına da sorduğu ve bu konuda sinirliği olduğu belirtildi.

Yorumlar
TREND HABERLER