BASKETBOL

Fenerbahçe Olympiakos final maçına doğru

THY Euroleague Finali’nde Olympiakos ile mücadele edecek Fenerbahçe’de taraftar, yoğun güvenlik altında salona girmeye başladı.

Fenerbahçe Olympiakos final maçına doğru

Tarihi gün... THY Euroleague Finali’nde temsilcimiz Fenerbahçe, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 21.00 Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak. Euroleague'de Final-Four'da finale artık saatler kaldı. Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda, şifresiz mi? soruları da taraftarlar tarafından gün boyu arandı. İşte Fenerbahçe'nin kritik maçı öncesi son durum...

Saatlerde öncesinde salon çevresinde toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, yoğun güvenlik önemlerinden geçerek maçın oynanacağı salona girmeye başladı.

Salon ve çevresinde de polis ekipleri belli noktalarda güvenlik şeridi oluşturdu. Sarı-lacivertli taraftarların heyecanlı bekleyişi sürüyor.

PANKART VE BAYRAK KRİZİ

Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribünlerin alt kısmında asılı olan pankartlar, Euroleague yetkilileri tarafından kaldırıldı.

Real Madrid maçında asılı olmaları herhangi bir probleme yol açmayan pankartların bu defa toplatılmasına sarı lacivertli tribünler büyük tepki gösterdi.

Yetkililer gittikten sonra pankartları tekrar asan Fenerbahçeliler, yetkililerin geri dönmesiyle tekrar uyarıldı ve bu kez pankartlar tamamen kaldırıldı.

ANKARA'DA DA DEV EKRAN

Tarihi maç öncesi İstanbul'da pek çok belediye dev ekranlar kuracağını açıkladı. Ankara'da da dev ekrandan maç yayınlanacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden, Euroleague Final Four’da finale çıkan Fenerbahçe’nin Olimpiakos ile oynayacağı şampiyonluk maçı için Kızılay-Güvenpark’a dev ekran kurduracağını açıkladı.

Fenerbahçe Olympiakos final maçı şifresiz hangi kanalda?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER