FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ocak'ta Mesut Özil bombasını patlatıyor! Eşi Amine Gülşe de destekledi

Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil ile ilgili sarı lacivertli taraftarı heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe Ocak ayında Mesut Özil bombasını patlatıyor! Mesut'un Fenerbahçe'ye gelişine de en büyük destek de Özil'in eşi Amine Gülşe'den geldi.

Fenerbahçe Ocak'ta Mesut Özil bombasını patlatıyor! Eşi Amine Gülşe de destekledi

Sık sık sosyal medyada Mesut Özil ile ilgili sarı lacivertli taraftarların yaptığı ısrarlı paylaşımlar Fenerbahçe yönetimi tarafından en sonunda dikkate alındı. Yönetim Arsenal ile Mesut Özil için temasa geçti.

FENERBAHÇE OCAK AYINA KİLİTLENDİ

Fenerbahçeli olarak bilinen Mesut Özil'in konuyu eşiyle konuştuğu ve eşi Amine Gülşe'den destek ve onay aldığı öğrenildi. Ele geçen bu bilgiye Fenerbahçe Ocak ayına kilitlenmiş durumda.

Diğer taraftan eşi Amine Gülşe'nin de Mesut Özil'e "Eğer İstanbul'u tercih edersen bu beni mutlu eder. İkimiz için de daha huzurlu bir ortam olur. Senin için de istediğin bir ortamda yeni bir başlangıç" şeklinde konuştuğu iddia edildi.

MESUT FENER'E GELİRSE SÖZLEŞMESİ NASIL OLACAK?

Arsenal ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Mesut Özil eğer Fenerbahçe ile anlaşırsa 1,5 yıllığına kiralık olarak sarı lacivertli formayı giyecek.
Mesut Özil bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de sadece 1 maçta oynadı. 1 kez de lig kupasında forma giydi. Özil, kariyerinde ilk kez ilk 11'den bu kadar uzak kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER