FENERBAHÇE

Fenerbahçe Monaco maçını şifresiz veren kanallar

Fenerbahçe, Kadıköy'de 2-1 yendiği Monaco karşısında rövanşa çıkıyor. Peki bu zorlu maçı hangi kanal yayınlayacak ve futbolseverler şifresiz nasıl izleyecek?

Fenerbahçe Monaco maçını şifresiz veren kanallar

Fenerbahçe bugün saat 21.45'te Monaco ile Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için kritik maça çıkıyor.

3. ön eleme turunda Kadıköy'de oynadığı ilk maçı 2-1 kazana sarı-lacivertliler Fransa'daki rövanşta tur arıyor. Zorlu maçı Lig TV şifresiz olarak yayınlayacak. Peki futbolseverler bu maçı nasıl izleyecek?

Monaco - Fenerbahçe maçını hangi kanallar şifresiz veriyor?
Fenerbahçe ile Monaco arasında oynanacak olan maçı 21.45'te Lig TV canlı olarak yayınlanacak. Digitürk üyeliği olan fakat Lig TV aboneliği bulunmayanlar zorlu maçı 30 TL karşılığında izleyebilirler.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için vereceği bu mücadeleyi aynı zamanda Digitürkplay'den de buraya tıklayarak 30 TL karşılığında izleyebilirsiniz.

Monaco - Fenerbahçe maçı hangi şifresiz kanalda, nasıl izlenir?

Monaco Fenerbahçe maçı öncesi son notlar

Monaco - Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancın kanallar:

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD, Az Tv

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER