FENERBAHÇE

Fenerbahçe hazırlık maçlarında ilk galibiyetini aldı

Fenerbahçe hazırlık maçında Fulham'ı 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe böylece hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe hazırlık maçlarında ilk galibiyetini aldı

Fenerbahçe, İsviçre kampının son gününde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham ile hazırlık maçında karşılaştı.

Fransa’nın Thonon kentindeki Joseph Moynat Stadı’nda oynanan maça Fenerbahçe; Volkan Demirel, Isla, Skrtel, Neustaedter, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Aatıf, Alper Potuk ve Giuliano 11’i ile çıktı.

Teknik direktörü Phillip Cocu, karşılaşmanın ikinci yarısına ise 3 değişik isimle başladı. Cocu, Volkan’ın yerine Kameni’yi, Hasan Ali’nin yerine İsmail’i, Isla’nın yerine Şener’i oyuna dahil etti. Hollandalı teknik adam mücadelenin 64’üncü dakikasında Aatıf’ın yerine Barış Alıcı’yı, Mehmet Topal’ın yerine Ozan Tufan’ı, 76’ncı dakikada Alper Potuk’un yerine Ferdi Kadıoğlu’nu, 84’üncü dakikada Eljif’in yerine Salih’i, Skrtel’in yerine Samed’i, 86’ncı dakikada İsmail’in yerine Serhat Kot’u sahaya sürdü.

Fenerbahçe’nin gollerini 28’inci dakikada Giulinao, 42’nci dakikada Hasan Ali Kaldırım, 75’inci dakikada Ozan Tufan kaydetti.

Öte yandan mücadelenin hakemi Millot, 34’üncü dakikada Hasan Ali Kaldırım’ı, 62’nci dakikada ise Aatıf’ı sarı kart ile cezalandırıldı.

İSVİÇRE KAMPI SONA ERDİ : Fenerbahçe, Fulham ile oynadığı hazırlık maçı ile İsviçre kampını noktaladı. Mücadelenin ardından İstanbul’a hareket eden sarı-lacivertli takım yarını izinli geçirecek. Fenerbahçeli futbolcular bir günlük iznin ardından Cuma günü İstanbul’da çalışmalarına başlayacak. Sarı-lacivertliler 21 Temmuz’da Ülker Stadyumu’nda Feyenoord ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, ayağında burkulma olan Valbuena’ya,  yoğun antrenmanlar sonucu hafif ağrıları olan Mehmet Ekici’ye, soğuk algınlığı bulunan Erten Ersu’nın dışında kampa yeni katılan Dirar ve hafif kas ağrısı bulunan Yiğithan Güveli’ye forma vermedi.

VOLKAN DEMİREL İLK KEZ FORMA GİYDİ : Yeni sezon hazırlıklarına geç katılan Volkan Demirel, Fulham maçı ile ilk kez kadroda yer aldı. Tecrübeli kaleci daha önce oynanan 2 hazırlık maçında görev almamıştı.

SARI-BEYAZ FORMA İLE İLK MAÇ : Fenerbahçe, Fulham maçında yeni sezon formalarını görücüye çıkardı. Yeni sezonda deplansmanda giyilecek olan sarı-beyaz formalar, Fulham ile oynanan hazırlık maçında taraftarın beğenisine sunuldu.

TARAFTARLARDAN DESTEK : Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını Fransa’da da yalnız bırakmadı. Fulham ile oynanan hazırlık maçına gelen yaklaşık 500 kadar taraftar, sarı-lacivertli ekibe destek oldular.

Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları tanıtıldı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER