GALATASARAY

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Volkan'dan Hasan Şaş'a küfür

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Volkan Demirel'in Hasan Şaş'a küfür ettiği öğrenildi. Hasan Şaş'ın açıklamalarına göre küfür eden sadece Volkan da değil.

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Volkan'dan Hasan Şaş'a küfür

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tartışmaları henüz bitmiş değil. Dev derbinin oynandığı günden beridir gündemde derbide yaşanan olaylar, hakem kararları..vs. konuşulmaya devam ediyor.

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'tan da gündem olacak açıklamalar geldi. Hasan Şaş'ın açıklamalarına göre Fenerbahçe'nin tecrübeli Volkan Demirel, Hasan Şaş'a küfür etti.

Fanatik'te yer alan habere göre, Hasan Şaş'ın  “Hem kendi stadımızda hem de deplasmanlarda taraftar beni çağırır. Bütün teknik ekibi, tercümanımızı dâhil olmak üzere... Bu durum Kadıköy’e özel bir şey değil. Ben de taraftarımızı selamlamaya gittim. Sonrasında Volkan yanıma gelerek küfürlü olarak ‘... git lan buradan’ dedi. Biz de tartışmaya başladık. Elli bin kişi durmadan şahsıma küfretti. İnsanlar bilmeden yorum yapıyor. Ben Volkan’ın büyüğüyüm. Kimin yakışıksız harekette bulunduğuna şimdi tekrar karar versinler” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER