SÜPER LİG

Fenerbahçe Barcelona'nın teklifine yanıt verdi

Barcelona Robin van Persie’yi kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'den bu teklife yanıt geldi...

Fenerbahçe Barcelona'nın teklifine yanıt verdi

İspanyol basını, Barcelona’nın ara transferde Robin van Persie’yi kadrosuna katmak istediğini ileri sürdü. Fenerbahçeli yöneticiden de bu iddialara cevap geldi. 

Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, sakatlıklarla boğuşan Barça’nın fazla para harcamadan forvet bölgesini deneyimli bir futbolcuyla takviye etmek istediğini savundu.

Brezilyalı Marquinhos için PSG’den olumsuz yanıt aldığı ileri sürülen Barcelona’nın bu nedenle rotasını Van Persie’ye çevirdiği iddia edildi. Haberde, kulübün teknik sekreter yardımcısı Robert Fernandez’in, Hollanda’nın salı günü Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçta Fenerbahçeli oyuncuyu çıplak gözle izlediği kaydedildi.

Robin van Persie’nin, “tecrübeli ve ucuz” olması sebebiyle Barcelona’nın listesine girdiği de vurgulandı. Fenerbahçeli yöneticiler ise sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme yapılan 32 yaşındaki oyuncunun, İspanyol kulübüne satılmasının sözkonusu olmadığını dile getirdi. 



Larsson modeli

İspanyol basınında Robin Van Persie için bazı detaylar öne çıkarıldı. Ocak ayında transfer cezası bitecek Barcelona’nın forvet hattına iyi bir yedek golcü aradığı aktarıldı. Kadroda alternatif olacak bu ismin 2004-06 yılları arasında Katalan ekibinin formasını giyen Henrik Larsson tipi olması bekleniyor.

F.Bahçeli yöneticilerden cevap geldi!

Barcelona teknik sekreter yardımcısı Robert Fernandez de RvP'yi Çek maçında izledi. Katalanlar, Hollandalı futbolcuyu, tecrübeli ve ucuz olduğu için tercih ediyor.

El Mundo'ya göre, F.Bahçe'de mutsuz olan Van Persie de Barça'ya gitmeye sıcak bakıyor. F.Bahçeli yöneticiler ise "Barcelona'dan bize gelen herhangi bir resmi teklif yok. Resmi teklif gelse bile Van Persie'yi Barcelona'ya vermeyiz" diyerek transfere nokta koydu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER