FENERBAHÇE

Fenerbahçe aradığı forveti İngiltere'den getiriyor

Bu sezon kötü bir performans sergileyen ve ligin alt sıralarından kurtulamayan Fenerbahçe yeni sezona sıkı hazırlanıyor.. Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan teknik ekibin hedefinde golcü transferi var..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe aradığı forveti İngiltere'den getiriyor

Bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'nin yeni sezon parolası şampiyonluk.. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli ekip aradığı forveti İngiltere'de buldu..

Fenerbahçe özellikle kiralık ve bonservisi elinde olan futbolculara ağırlık vereceği öğrenildi..

İKİ İSİMLE YOLLAR KESİN AYRILIYOR

Bu sezon golcülerinden katkı alamayan Fenerbahçe'de Slimani ve Frey ile yollar ayrılacak. Soldado'nun takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor. Yeni sezonda en az 2 forvet transferi yapması beklenen sarı-lacivertlilerin Çaykur Rizespor'un Kosovalı forveti Vedat Muriç'le anlaştığı iddia edilmişti.

YENİ İDDİA İNGİLİZ BASININDAN

Forvet transferi için arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertlilerle ilgili bir iddia ise İngiliz basınından geldi.The Sun'ın haberine göre Fenerbahçe, Stoke City'nin sezon sonunda takımdan göndermeyi planladığı Saido Berahino için devreye girdi.Sarı-lacivertlilerin bu futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi.Kariyerine West Bromwich altyapısında başlayan Berahino, Northampton Town, Brentford, Peterborough ve Stoke City formalarını giydi..Burundili forvetin güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER