FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Mustafa Cengiz'e sert tepki

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Fenerbahçe ile ilgili söylediği sözler üzerine sarı lacivertli camia sert tepki gösterdi. Mustafa Cengiz'in 'Fener Ol' ve VAR kayıtları hakkındaki açıklamalarına karşılık Fenerbahçe'den sert bir cevap geldi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçe'den Mustafa Cengiz'e sert tepki

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz'in,  'Fener Ol' kampanyası ve VAR kayıtları ile ilgili söylediği sözler, Galatasaray - Fenerbahçe Kadınlar Basketbol maçında yaşananlar sarı lacivertli kulübün sert tepki göstermesine sebep oldu.

Mustafa Cengiz "Biz de çok iyi bir proje yaptık. Ama sonra düşünüp vazgeçtik. Çünkü camiamız, '10 milyon euroya adam alıp (Diagne) parayı çarçur ediyorsunuz, sonra da para mı dileniyorsunuz' der diye düşündük. Yoksa Fenerbahçe gibi bizim de 1 milyar üst sınırlı destek iznimiz vardı" şeklinde açıklama yaptı.

Bu açıklama üzerine Fenerbahçe'den de sert bir tepki geldi. İşte Fenerbahçe'nin Mustafa Cengiz'in sözlerine karşılık tepki dolu cümleleri:

"Kulübüne destek olmanın en benzersiz örneğini her daim gösteren taraftarlarımız, kulübümüzün geleceğimiz için başlattığı Fener Ol kampanyamız için henüz çok kısa sürede çok önemli bir yol kat etmiştir. Şu an kampanyamızın ilk ayındayken ve kampanyamız doğrultusunda henüz birçok projeyi hayata geçirmemişken rakip camianın zamanında tüm çabaları ile toplamış olduğu bağış miktarının kat ve kat üzerine ulaşmış durumdayız.

Bu somut nedenden ötürü; geçmişte pek çok kez denemelerde bulundukları ancak ne yazık ki camialarından gelen çok kısıtlı destek dolayısıyla “karşılıksız kalan” yardım kampanyalarından yola çıkarak verdikleri kampanya başlatmama kararı kendileri açısından oldukça isabetli bir karardır."

TENHADA FARKLI KALABALIKTA FARKLI

"Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın deplasmanda oynadığı final serisi 4.maçının ardından gazetelere yansıtılan ‘Mustafa Cengiz Semih Özsoy’un elini sıkmadı’ haberlerine karşı tüm kamuoyuna söylemek istediğimiz dört yönetici ile temsil edildiğimiz ve takımımızın galibiyetiyle ayrıldığımız maç öncesinde Sayın Cengiz salon koridorlarına gelerek başta Başkan Vekilimiz Sayın Semih Özsoy olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimizin elini sıkmış, hoş geldiniz demiştir.

Ancak soyunma odası koridorlarında bu şekilde davranan Mustafa Cengiz, muhtemelen camia içi siyaseti nedeniyle maç sırasında Kulübümüze, Başkanımıza ve Başkan Vekilimize dakikalarca edilen küfürlere karşın hiçbir tepki göstermemiş veya gösterememiştir.

Sayın Cengiz’e önerimiz tenhada farklı kalabalıkta farklı davranmamasıdır.

Bu vesileyle Sayın Cengiz ve camialarına artık Fenerbahçe üzerinden iç siyaset yapma stratejlerine son vermelerini ve kendi gündemlerine dönmelerini önemle tavsiye ederiz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER