GALATASARAY

Fatih Terim'in maaşında indirim yapılacak mı?

Koronavirüs sebebiyle Süper Lig'e verilen ara nedeniyle oyunculara ve teknik heyete ödenen maaşta bir kesinti olacak mı büyük merak konusu oldu. Galatasaray Kulübü'nde teknik direktör Fatih Terim'in maaşıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Fatih Terim'in maaşında indirim yapılacak mı?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bir süre önce koronavirüs testi yaptırdı ve sonuç pozitif çıktı. Hastanede tedavi olup virüsü yenip tekrar eski sağlığına kavuşan Fatih Terim'in şimdi de maaşı merak ediliyor.

COVID 19 yani koronavirüs sebebiyle Süper Lig süresiz ertelendi. Bu durum kulüpler açısında maddi manevi sıkıntılara yol açtı. Galatasaray Kulübü konuyla ilgili yüksek maaş alan oyuncularına fedakarlık yapmasını istemişti. Bazı oyuncular da bu teklifi olumlu karşıladı.

Peki Fatih Terim'in maaşında kesinti olacak mı?

Oyunculardan çok teknik heyetin maaşı merak edilmeye başladı. Özellikle Fatih Terim'in maaşı büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili Fanatik'te yer alan habere göre, Galasaray Kulübü teknik heyetin maaşında kesinti yapmayacak. Yani Fatih Terim maaşını tam alacak.

Sarı kırmızılıların hocası Fatih Terim’in maaşı, bugünkü döviz kuruyla yaklaşık 2.5 milyon Euro yapıyor. 66 yaşındaki çalıştırıcının mukavelesindeki ilk iki yıllık süre önümüzdeki sezon sonunda sona erecek.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER