GALATASARAY

Fatih Terim'in babası Talat Terim vefat etti!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim hayatını kaybetti.

Fatih Terim'in babası Talat Terim vefat etti!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yoğun bakımda tedavi gören babası Talat Terim hayatını kaybetti.

Talat Terim, bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Adana Hastanesinde sabah saatlerinde vefat etti. Acı haberi alan Terim ailesi üzüntü yaşadı.

Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, yaptığı açıklamada, Talat Terim'in bir süredir genel durum bozukluğu nedeniyle sağlığının takibe alındığını ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü hatırlatarak, "Kendisini bu sabah saat 08.50'de kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Fatih Terim, 2 Şubat Cumartesi günü oynanan Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından Adana'ya gelerek babasını hastanede ziyaret etmişti.

Galatasaray'dan başsağlığı mesajı

Galatasaray Kulübü'nden de Talat Terim için başsağlığı mesajı yayınlandı. Sarı kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından yayınlanan mesajda "Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Sayın Hocamız Fatih Terim’e ve Terim Ailesi'nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bir süredir Adana'da bir hastanede yoğum bakım servisinde tedavi altında tutulan Talat Terim 94 yaşındaydı.

TFF'den başsağlığı mesajı

"A Milli Futbol Takımımızda üç dönem görev yapan, eski Türkiye Futbol Direktörü ve Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet; Fatih Terim, ailesi, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabır dileriz. Türkiye Futbol Federasyonu."

Fenerbahçe SK:

"Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in babası Talat Terim'in vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Sayın Fatih Terim başta olmak üzere değerli ailesine, yakınları ile sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Beşiktaş JK:

Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Fatih Terim’e, Terim Ailesi'ne ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Adane Demirspor:

Adana’da tedavi gören,Galatasaray Teknik Direktörü Sn Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefat etmiş olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.
Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, Terim ailesine ve sevenlerine başssağlığı dilerim.
Murat Sancak Adana Demirspor Kulübü Başkanı

Medipol Başakşehir:

Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim’e Yüce Allah’tan rahmet; Fatih Terim’e, ailesine, yakınlarına ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz.

Demir Grup Sivasspor:

"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´in babası Talat Terim, Adana´da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhum Talat Terim'e yüce Allah'tan rahmet, Sayın Fatih Terim'e ve Terim Ailesi'nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz"

Bursaspor:

Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Talat Terim’e Allah’tan rahmet, sevenlerine ve Terim ailesine başsağlığı diliyoruz.

Göztepe:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ise başsağlığı dileriz.

Kayserispor:

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; Terim ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar
TREND HABERLER