GALATASARAY

Fatih Terim'den yeni sezon öncesi radikal kararlar

Galatasaray'da Kiralık oyunculardan Onyekuru ve Ndiaye'ye veda edilecek. Mitroglou birinci forvet olacak. Mariano ve Fernando gönderilecek. Yerli oyunculara da operasyon var. Hem maliyet düşecek hem de takım gençleşecek.

Fatih Terim'den yeni sezon öncesi radikal kararlar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurum deplasmanında kaybedilen 2 puan sonrası bir fatura daha kesti. Tecrübeli hocanın hedefinde bu kez yabancılar vardı.

Yaz dönemi için raporunu şimdiden hazırlamaya başlayan Terim, kiralık oyunculardan Onyekuru ve Ndiaye’ye veda edilmesini istiyor. Brezilyalı futbolcular Mariano ve Fernando’dan da kendilerine yeni kulüp bulmaları talep edilecek. 

Bir diğer kiralık oyuncu Kostas Mitroglou’nun ise yeni sezonda birinci santrfor olması planlanıyor. Yerli oyuncularla ilgili operasyon kararı da devam ediyor. Kadroyu gençleştirmek isteyen Terim, scout ekibi tarafından önerilen oyuncularla yakından ilgileniyor.

Fatih Terim'in asıl planı, daha az maliyetle daha yetenekli, daha potansiyelli ve daha derinlikli bir kadro kurabilmek. Alt yapıdan yetişen gençlere A takımda daha fazla süre tanınması da, Terim’in planları arasında yer alıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER