GALATASARAY

Fatih Terim'den sert sözler! Vicdanını cüzdanı ile eş değer gören...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, isim vermeden bazı basın mensupları ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden sert bir açıklama yaparak taraftarları uyardı.

Fatih Terim'den sert sözler!  Vicdanını cüzdanı ile eş değer gören...

Sosyal medya hesabı üzerinden isim vermeden bazı basın mesnupları hakkında sert sözler söyleyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yaptığı açıklama şu şekilde;

"Her mesleğin bir ahlakı ve her meslek sahibinin ahlak çerçevesinde bir duruşu vardır. Bu duruş kendi içinde sadece bilgi ve becerisi değil; toplumsal değerleri ve vicdanı da barındırır. Okuduğunuz köşeleri, dinlediğiniz yorumları veya bilgi gibi size sunulanları da kendi ahlakınız ve vicdanınızla değerlendirirsiniz.

Son zamanlarda dikkat çekmeye çalışan, 'gizli ajandası' için meslek ahlakını hiçe sayan, eleştiri/yorum adı altında iftira atmayı marifet gören, iftirasının inandırıcılığı için saldırgan ve küstah bir üslubu tercih eden, vicdanını cüzdanı ile eş değer gören ve 'ben gazeteciyim' diyenlere ancak renkleri fark etmeksizin tüm taraflar karşı durulursa had bildirilebilir. Belki yine bilmezler, bilmek istemezler ama en azından kötülükleri ile silinirler. Bu tür insanların kötülüklerine alet olmayın lütfen. Onlar için en büyük ceza 'görmezden gelinmek, dikkat çekememektir"

Sabri Sarıoğlu Süper Lig'e geri dönüyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER