GALATASARAY

Fatih Terim'den şampiyonluk sözleri

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek zirve yarışında 'ben de varım' dedi. Teknik Direktör Fatih Terim de, sarı kırmızılıların yakaladığı bu başarı karşısında şampiyonluk sözleri söyledi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fatih Terim'den şampiyonluk sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. 

Sarı kırmızılılar, Kayserispor'u Adem Büyük, Ryan Donk ve Feghouli(2)'nin golleriyle 4-1 mağlup etti. Süper Lig'de şampiyonluğa doğru önemli bir adım olan bu galibiyet Galatasaray taraftarını iyice heyecanlandırdı.

Fatih Terim de elde edilen bu başarı sonrası "İşin tekniği taktiği fiziği bir yana, bu tip periyotların psikolojisinin iyi yönetilmesi gerekir. Rakipler puan kaybetmiş, bunun yanında neredeyse hiç puan kaybetme şansınız yok, böyle olunca işin psikolojisi çok kolay değil. Oyunda değişimin söz konusu olduğu görülüyor. Bugün beraber oynamayı, birbirlerine güvenmeyi gösterdiler. Her geçen maç oynama süresini daha da arttırıyorlar. 3 puan, artık bizim için, hele de kendi evimizde kazanmak çok güzel" şeklinde konuştu.

Fatih Terim şampiyonluk ile ilgili olarak da "Zirvenin ortağı çok, rakipler çok fazla. Her hafta ayrı bir hikaye, her maç ayrı bir senaryo. Hiç kimseye bakmadan, her maçı ayrı düşünüp, ayrı analiz ederek, sadece kendi oyunumuza ve 3 puana odaklanmamız lazım. O zaman rakiplerin kaybının bir anlamı oluyor" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER