GALATASARAY

Fatih Terim'den derbi sonrası değişiklik kararı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1'lik Fenerbahçe derbisinde maça ilk 11'de başlayan bazı oyunculara bu sefer şans vermeyecek.. Derbi sonrası rotasyon kaçınılmaz oldu. İşte Fatih Terim'in yapacağı değişiklikler

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fatih Terim'den derbi sonrası değişiklik kararı


Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, 1-1 sona eren Fenerbahçe derbisi sonrası kadroda değişikliğe gitmeyi planlıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; derbiden istediği sonucu alamayan ve kalan haftalarda puan kaybına tahammülü kalmayan Galatasaray'da üç oyuncunun kulübeye çekilmesi beklenirken Henry Onyekuru da cezası nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.

FORMA YUNAN GOLCÜNÜN

Fatih Terim, Senegalli golcü Mbaye Diagne'yi kenara çekmeyi planlarken formayı Yunan golcü Kostas Mitroglou'ya vermeyi düşünüyor. Öte yandan Marcao'nun cezasının tamamlanmasıyla birlikte Brezilyalı futbolcu formasına kavuşurken derbide görev yapan Semih Kaya tekrar kulübeye çekilecek.

NAGATOMO GERİ DÖNÜYOR

Terim, sakatlıktan sonra şans bulamayan Yuto Nagatomo'ya da formasını geri verecek. Derbide sol bek pozisyonunda Martin Linnes görev yapmıştı. Öte yandan Kayserispor karşısında cezalı olduğu için forma giyemeyecek olan Henry Onyekuru'nun yerine de Fatih Terim'in Emre Akbaba'ya şans vereceği konuşuluyor.

Yorumlar
TREND HABERLER