MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'den açık mesaj

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Kuzey İrlanda maçından sonra kadroya ilk kez davet ettiği futbolcularla özel görüşmeler yaptı...

Fatih Terim'den açık mesaj
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 5+2 yıllık sözleşme imzalattığı A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup ettikleri hazırlık maçından sonra kadroya yeni çağrılan ve ilk kez milli formayı giyen futbolcularla teke tek görüşmeler yaptı.

Ay-yıldızlı hoca, oyuncularına maçtaki artı ve eksilerini anlatırken bir dizi uyarıda bulundu. Belarus maçında forma şansı tanıyacağı futbolcularla da bir araya gelen Fatih Terim, "Kuzey İrlanda'ya karşı görev yapan oyunculara hatalarını anlattım. Sizlere de mutlaka forma vereceğim ama aynı hatalara düşmeyin, daha dikkatli olun" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, hak eden herkesin A Milli Takım'da görev yapabileceğine de dikkat çekti. Futbolcularından ay-yıldızlı forma için her şeylerini ortaya koymalarını isteyen Terim, "Burası elbette herkese açık ve hak eden formayı alacak. Tabii ki hatalar olacaktır. Bu hataları asgariye indirmek gerekir. Heyecanlı olabilirsiniz, bu doğal. Fakat sizler yetenekli olduğunuz için buradasınız ve dilerim hepiniz kalıcı olursunuz. Bunu başarmak sizin elinizde. Maçlara ne kadar iyi konsantre olursanız, o kadar az hata yaparsınız" ifadelerini kullandı.

Bu arada Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'nun da kampta ay-yıldızlı genç oyuncularla zaman zaman görüşmeler yaptığı kaydedildi.

HOŞ GELDİN İMPARATOR
Adana'da el üstünde tutulan Fatih Terim'e dün de büyük ilgi vardı. Ay-yıldızlı teknik adam antrenman sahasına gelişinde Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur tarafından karşılandı. Tuncel ve Uğur, Terim'e çiçek verirken, saha kenarında, "Yuvana hoş geldin İmparator" yazılı pankart açıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER