DİĞER HABERLER

Fatih Terim twitterda o paylaşımı yapanlardan şikayetçi oldu

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim twitter hesabı üzerinden yaptığı koronavirüs paylaşımlarına, bazı kişiler tarafından hakarete varan yorumlar yapıldığı gerekçesiyle tespit ettiği 3 kişiden şikayetçi oldu.

Fatih Terim twitterda o paylaşımı yapanlardan şikayetçi oldu

Hastanede koronavirüs mücadelesini başarıyla atlatan Fatih Terim kendisi hakkında hakarete varan paylaşım yapan kişilerden şikayetçi oldu.

Sarı kırmızılı takımın hocası koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından paylaşımın altına bazı kişiler tarafından hakarete varan yorumlar gelince daha fazla dayanamadı.

Fatih Terim itibarının sarsıldığı gerekçesiyle tespit ettiği 3 kişiden ‘hakaret’, ‘iftira’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlarından yargılanmasını ifade etti.

Tecrübeli hocanın avukatı Rezan Epözdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

"@ErtugrulSaritas, twitter hesabından kendi görüntülerinin bulunduğu bir video yayınlayarak, ‘Bugün aldığımız habere göre Fatih Terim coronavirus olmuş. Allah’ın işte sopası yok. Bunun şerefine içiyoruz...’ şeklinde şarap içerek açıklama yapmıştır. Ölümcül bir hastalığa yakalanmış Terim’in itibar ve saygınlığını zedeleyecek açıklama yapan şüpheli, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmiştir. Diğer şüpheli @Themanyedek hesaplı twitter kullanıcısı da Terim’in hastalığını açıklamasının akabinde, ‘Fatih Terim layığını bulmuş... Beter olsun’ şeklinde paylaşımda bulunarak küfür etmiştir. @hesapVer4 adlı kullanıcı, ‘Senin gibi yalancı, şaibeci, vatan haini, dolapçı biri bir daha dünyaya gelmez’ diyerek Terim’in terör örgütüyle bağlantısı olduğunu belirtmiştir. Üç şüpheli twitter kullanıcısı hakkında Terim’in şeref ve saygınlığını rencide edici şekilde hakaret, iftira ve halkı kin ve düşmanlık suçlarından kamu davası açılmasını talep ediyoruz. "

Yorumlar 2 yorum