GALATASARAY

Fatih Terim takıma seslendi! 'Sahada biz olmayı başarırsak...'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Kayserispor maçı hazırlıkları tam gaz devam ederken takımdaki oyunculara seslendi. Fatih Terim oyunculara "Sahada biz olmayı başarırsak, kimin oynadığının önemi kalmaz. Her şeyin üstesinden geliriz" dedi.

Fatih Terim takıma seslendi! 'Sahada biz olmayı başarırsak...'

Koronavirüs ülkemizde etkisini göstermeye hızla devam ediyor. Covid 19 nedeniyle spor, sanat, eğitim...gibi pek çok faaliyet durma noktasına geldi. Kulüpler de bundan olumsuz yönde etkilendi.

Koronavirüsün yanı sıra sakatlıklar, milli takımdan yorgun dönen oyuncular da kadro kurma konusunda teknik direktörlere bir hayli zor anlar yaşatıyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de bu zorluğu yaşayan teknik direktörler arasında yer alıyor.

Fatih Terim, Kayserispor hazırlıkları devam ederken oyuncularıyla bir araya geldi. Terim, oyuncularına hitap ederek "Sahada biz olmayı başarırsak kimin oynadığının önemi kalmaz. Yeter ki takım olalım, her şeyin üstesinden geliriz. Bu geniş kadroları da işte bu yüzden kuruyoruz, her arkadaşımız bir diğerinin açığını kapatırsa işte başarı o zaman gelir" şeklinde konuştu.

Her maça en kritik sınav gözüyle bakan Fatih Terim, Kayserispor analizine devam ederken, sahaya sürebileceği en iyi 11 konusunda yardımcılarına danışıyor. Dünkü toplantıda gündeme gelen maddelerden biri de hangi gençlerin takım oyununu aksatmadan 11'e dahil edilebileceği yönündeydi. Hafta boyunca idmanlarda genç isimlere ağırlık verileceği iddia edildi.

Yorumlar