GALATASARAY

Fatih Terim o isim hakkındaki fikrini değiştirdi

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu rövanş maçında karşılaştığı Tuzlaspor'u 4-0 yenerek turlayan Galatasaray'da sular bir nebze olsun durulurken, teknik direktör Fatih Terim de daha önce gönderme kararı aldığı yıldız futbolcu hakkında fikir değiştirdi.

Fatih Terim o isim hakkındaki fikrini değiştirdi

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Tuzlaspor'u 4-0 yenerek Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Galatasaray'da sular duruldu.

Bu sezon ilk kez 4 gol atan sarı-kırmızılı takımda performansıyla ön plana çıkan isim ise Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli oldu.

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya asist yapan ve bir de gol atan Cezayirli orta saha oyuncusu için teknik direktör Fatih Terim kararını verdi.

Takvim'de yer alan habere göre sürekli ocak ayında operasyonu işaret eden Terim, Feghouli'yi takımda tutma kararı aldı. Ara transfer döneminde Belhanda için teklifleri değerlendirmeye hazırlanan Galatasaray'da Feghouli satış listesinden çıkartıldı.

"Feghouli'yi geçen sezon olduğu gibi yine kazanacağım" diyen Fatih Terim, Cezayirli oyuncunun bu sezonki formsuzluğunu yorgunluğa bağlıyor.

Afrika Uluslar Kupası'nda final gören ve yazın tatil yapma fırsatı bulamayan Sofiane Feghouli'ye devre arası tatili ilaç gibi gelecek.

Sezon başı hazırlık kampını kaçıran 30 yaşındaki oyuncuya devre arası kampında özel program uygulanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER