GALATASARAY

Fatih Terim gemileri yaktı! İstifa edecek

Son olarak Real Madrid'e deplasmanda 6-0 yenilen Galatasaray'da sular durulmuyor. Fatih Terim'in devre arasında istediği oyuncuların transfer edilmemesi durumunda istifa kararı alacağı öğrenildi.

Fatih Terim gemileri yaktı! İstifa edecek

Real Madrid karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyet sonrasında çok sinirlenen Teknik Direktör Fatih Terim, yapılan transferler hakkında yönetime sert bir mesaj gönderirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı "Çok uzun zamandır, hem içeriye hem dışarıya mesajlar veriyorum. Aslında en önemli olan söyleyemediklerim. Arasındaki uçurum derler, öyle bir laf var" sözleri bir anda gündeme oturdu.

Yaz ayı transfer döneminde 13 futbolcuyu kadrosuna katan ve genelde tecrübeli oyuncuları tercih eden Galatasaray'da yönetimle Fatih Terim arasındaki ipler iyice gerilirken, başarılı çalıştırıcının son haftalarda "Futbolcuların Geçmişine Değil Geleceğine Yatırım Yapmalıyız" ifadeleri ise sancıyı bir kat daha artırıyor.

TRANSFERLER İKİ MENAJERLE YAPILDI
Real Madrid hezimetinden sonra oluşturulan kadro mühendisliğiyle ilgili kafalarda soru işareti bırakan cümleler sarfeden Fatih Terim'in Başkan Mustafa Cengiz ile Abdurrahim Albayrak'ı kastettiği belirtilirken, bu yöneticilerin iki menajere yetki belgelerini verip transfer işlerini yürüttüğü ortaya çıktı.

OCAK AYINDA İSTEDİĞİ OYUNCULAR ALINMAZSA İSTİFA EDECEK
Akşam'ın haberine göre; Terim'in listesindeki tercihlere yönelmeyen ve sürekli iki Türk menajerle ortak hareket eden Galatasaray yönetimi teknik heyetin yanı sıra scout ekibini de görmezden gelirken, gelinen son durumun ardından Fatih Terim'in köprüleri attığı, Ocak ayında kendi istediği oyuncuların alınmaması halinde istifa mektubunu cebine koyduğu ifade edildi.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER