GALATASARAY

Fatih Terim 2 ismin biletini kesti

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde edecek bir kadro kurmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da kadroya yapılan takviyelerin yanı sıra takımdan gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda 2 isme yeni kulüp aranıyor.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fatih Terim 2 ismin biletini kesti

Galatasaray'da flaş gelişme.. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

3 kulvarda yarışacak olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim transferlerin bir an önce kampa yetişmesi gerektiğini yönetime iletti. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla beraber ise birçok isimle yollar ayrılacak.

İŞTE BİLETİ KESİLEN 4 İSİM
Fatih Terim, Mbaye Diagne ve kamptaki performansını beğenmediği Kostas Mitroglou'nun biletini kesti. Diagne, Al Nassr'a satılacak. Yunan golcü de Marsilya'ya geri gönderilecek.

FORVET SİL BAŞTAN
Teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne ve kamptaki performansını beğenmediği Kostas Mitroglou ile yolların ayrılmasını istedi. Senegalli oyuncu için Suudi ekibi Al Nassr ile görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim, pazarlıklarda büyük aşama kaydetti.

Yorumlar
TREND HABERLER