GALATASARAY

Fatih İşbecer Galatasaray'da istenmeyen adam!

Galatasaray’da kongre kazanları kaynamaya başladı, Başkan Dursun Özbek şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.

Fatih İşbecer Galatasaray'da istenmeyen adam!

Başta Duygun Yarsuvat ve İrfan Aktar olmak üzere Galatasaray'ın ağır topları, Sarı-Kırmızılı kulübün patronuna, “En kısa sürede seçimli kongreye git, yeniden başkan ol, ama Fatih İşbecer'i listenden çıkar” tavsiyesi verdi. Özbek şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.

Hem sportif başarısızlık hem de üst üste gelen idari krizlerden kurtulmak için sık sık camianın önde gelenlerini bir araya toplayan başkan Dursun Özbek, çok kritik bir çağrıyla karşılaştı.

Fanatik'in haberine göre; Başta eski başkan Duygun Yarsuvat ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar olmak üzere birkaç isim, Özbek’in yeniden seçime gitmesini istedi.

Sarı-Kırmızılı kulübün patronuna verilen tavsiyede, “Mali kongreye seçim maddesi ekle, tekrar başkan ol. Ama yeni listede Fatih İşbecer’e sakın yer verme. Onun artık suyu ısındı, aklını başına almadan kulüpte görev almaması gerekiyor” denildi. Dursun Özbek şimdi sağ kolu olarak belirlediği Fatih İşbecer hakkında ne karar vereceğini kara kara düşünmeye başladı.

Fatih İşbecer
Fatih İşbecer

Neden Fatih İşbecer?

Peki camianın önde gelenleri neden Fatih İşbecer’e karşı. Genç yönetici özellikle iki çıkışıyla dikkat çekmişti. Bunlardan biri, “Galatasaray’da zengin olup gidenler var” sözü, diğeri de, “Mustafa Denizli’yi istemeyenin alnını karışlarım” açıklamasıydı.

Ancak camia içinde asıl rahatsızlık yaratan olay, Fatih İşbecer’in eski mali dosyaları yabancı bir şirkete inceleterek, yolsuzluk yapılıp yapılmadığını ortaya çıkarma fikriydi. Genç yöneticinin bu şekilde fevri kararlar aldığı ve bunun kulübe zarar verdiği görüşü hakim. Özbek’in bu görüşle aynı doğrultuda hareket edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Yorumlar
TREND HABERLER