SPOR MEDYASI

Fatih Altaylı; Disiplinle uğraşmasınlar, 'Git' deyin giderim

Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan 'Spor Saati' programının yorumcusu Fatih Altaylı, spor gündemini yorumladı.

Programın moderatör Fatih Kuşçu, Altaylı'a bir yıl önce yapmış olduğu "Galatasaray'ın bu başkandan acilen kurtulması lazım" sözlerini hatırlattı.

Altaylı'nın cevabı ise şöyle oldu: "Geçen seneki yemekte Dursun Özbek, Faruk Süren ve ben vardık. Bunları orada da söyledim. Benim gizlim saklım ve birinden korkum yok. 'Herkesi disipline veriyorsun, Fatih Altaylı'yı vermiyorsun' diyorlar. Bugün kendi reklamını yapmak için sürekli Galatasaray'da başkan adayı olan bir adam var; Ahmet Özdoğan. Bu adam diyor ki; 'Fatih Altaylı'yı disipline neden vermiyorsunuz?' Doğru söylediğim için disipline mi vereceksiniz beni; istiyorsanız verin. Vermeyin hatta, bana 'Fatih, git bu Galatasaray'dan' deyin. Ben hemen giderim, hiç umurum olmaz. Ben kulüp üyesi olduğum için Galatasaraylı değilim ki. Garibime gidiyor. Sürekli kendi primini yapmak için, kendilerini topluma tanıtmak için yalandan Galatasaray başkan adaylığı gibi ortaya şeyler koyan adamlar. Ahmet Özdoğan bugüne kadar ne yapmış; gitmiş Galatasaray Divan Kurulu'nu mahkemeye vermiş, bugünde marifet yapmış gibi bunu anlatıyor."

Yorumlar
TREND HABERLER