GALATASARAY

Falcao transferi fos çıktı! Taraftar isyanda!

Galatasaray'a yaz transfer döneminin son günlerinden gelen Radamel Falcao, sarı kırmızılı taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Taraftarlar Falcao transferinin fos çıktığını, paraların boşa gittiğini savunmaya başladı.

Falcao transferi fos çıktı! Taraftar isyanda!

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen Radamel Falcao geldiği günden bu yana sarı kırmızılı taraftarları tam bir hayal kırıklığına uğrattı. Büyük heyecan ve umutla gelen Falcao'dan henüz ciddi bir atak gelmedi.

O KADAR PARA VERİLDİ AMA...

PSG ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında aşil tendonunda ağrı hissettiğini söyleyen Kolombiyalı golcünün tedavisine başlandığı belirtilmişti.Teknik direktör Fatih Terim de sakatlığı bulunan Falcao'yu Gençlerbirliği kafilesine dâhil etmemişti.Yorulduğu için kendi isteğiyle oyundan çıkan Falcao, bir sonraki Yeni Malatya maçında ise bitime 1 dakika kala sahaya adımını atmıştı.

Fizik olarak yetersiz bir görüntü sergilemesinin yanı sıra transfer edildiği Monaco'da da hatırlanacağı üzere sakatlığı yüzünden kadroya dahil edilmiyor. Fenerbahçe derbisinde ise 90 dakika sahada kalan Falcao'nun ligde iki maç üst üste oynamaması 'müzmin sakatlığı mı var' sorularını beraberinde getirdi.
Falcao'nun nasıl bir sezon geçireceği büyük merak konusuyken oyuncu için otoritelerden yapılan açıklamada gelen yorumlar ise genel itibariyle takıma katkı sağlayamayacağı yönünde.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER