GALATASARAY

Falcao imzayı ne zaman atacak? İşte yıllık ücreti

Galatasaray Yönetimi Fransa Ligue 1 ekibi Monaco’dan Radamel Falcao için uzun süredir girişimlerini sürdürüyordu. Dün Radamel Falcao ile görüşmeye giden Abdurrahim Albayrak'ın fotoğrafı ise sosyal medyayı salladı.. Taraftar ise resmi açıklamayı bekliyor..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Falcao imzayı ne zaman atacak? İşte yıllık ücreti

Wesley Sneijder, Didier Drogba gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan, Galatasaray bir dünya yıldızına daha sarı kırmızılı formayı giydirmeye hazırlanıyor. Radamel Falcao...

33 yaşındaki Kolombiyalı süperstarla 3 yıllık anlaşma sağlandı, Monaco ile de el sıkışıldı. Galatasaray İkinci Başkanı Abduurahim Albayrak, Cim Bom’un yeni golcüsüyle İstanbul’a geliyor. Yaptığı paylaşımlarla heyecan yaratan, Galatasaraylı taraftarlar, gece yarılarına kadar nöbet tuttuğu Falcao transferi için geri sayıma geçerken resmi açıklamanın yapılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Falcao Galatasasaray'da ne kadar kazanacak?

Galatasaray ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Falcao'nun Sarı Kırmızılı ekipte yıllık 5 milyon Euro kazanması bekleniyor. Falcao transferinde geri sayıma geçen Sarı-Kırmızılılar, golcü oyuncunun yıllık ücretinin 1.5 milyon Euro’sunu sponsorla karşılarken kalan bölümünü de formalardan çıkarmaya hazırlanıyor. Yönetimin hedefi rekor satış rakamlarına ulaşmak.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER