BASKETBOL

Euroleague oldu Turkish Euroleague

THY Eurolig için oluşturulan yeni logonun tanıtımı İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Euroleague oldu Turkish Euroleague

Türk Hava Yolları’nın (THY) Avrupa Basketbol Ligi (Euroleague - Eurolig) için sponsor olması dolayısıyla oluşturulan yeni logonun tanıtımı İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, törende yaptığı konuşmada, Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu olarak Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu olan Eurolig’in ana sponsoru olmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını ve bundan gurur duyduklarını kaydetti.

Eurolig’in yeni logosu, bu ligin mevcut logosunun başına “Turkish Airlines” eklenerek her iki logonun birleşimi ile oluşturuldu. Yeni logo her iki kurumun grafik özelliklerini birleştiriyor ve değerlerini Avrupa’daki basketbol seyircilerine tanıtmayı amaçlıyor.

Türk Hava Yolları’nın en büyük pazarı olan ve 70’ten fazla kente uçulan Avrupa’da bu logo ile Türk Hava Yoları’nın marka bilinirliği daha etkili olarak artırılmış olacak. Yeni Turkish Airlines Euroleague logosu her iki kuruluş arasındaki bütünsel ortaklığın hayata geçirilmesinde atılan ilk adımlardan biri olacak. Bu arada Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu olan Euroleague Basketball ile 5 yılı opsiyonlu olmak üzere 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu için 26 Temmuz’da anlaşmaya varılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER