FENERBAHÇE

Ersun Yanal'ın raporu ortaya çıktı! F.Bahçe'den çifte bomba

Sezonu kötü bitiren Fenerbahçe'de Ersun Yanal’ın transfer raporu ortaya çıktı.. Gidecek ve kalacak olanları belirleyen Ersun Yanal transfer için de hedeflerini belirledi.. İşte detaylar..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Ersun Yanal'ın raporu ortaya çıktı! F.Bahçe'den çifte bomba

Kötü bir sezon geçiren ve yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe’nin transfer planı ortaya çıktı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yönetime sunduğu rapora göre; Kalede Volkan Demirel'e yer yok. Skrtel, Alper ve Ozan kalıyor. Eljif Elmas ve Jailson’a satış izni var. Fejsa, Kolorov, Vedat Muriqi, Gustavo ve Trezeguet favori isimler... Mahmut ve İrfan Can da gündemde...

VOLKAN DEMİREL'E YER YOK

Ersun Yanal, Fenerbahçe ile yeniden 1 yıllık mukavele imzalama istediğinde olan kaleci Volkan’ı yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. Yanal’ın bu bölgede alınmasını istediği isim ise Başakşehir’in file bekçisi Mert Günok. Altay ve Berke ise diğer alternatifler..

3 MEVKİNİN DE ALTERNATİFİ

Tecrübeli teknik adamın stoperde de sürpriz planları var. Yanal bu bölgede Sadık, Serdar Aziz, Skrtel’le yola devam etmek amacında. Slovak stoper Skrtel’in ayrılacağı iddialarını bu rapor yalanlıyor. Yanal, bu oyuncunun 1 sezon daha Sarı-Lacivertli takımda devam etmesini istiyor. Takviye olarak bu bölgeye düşünülen bir başka oyuncu ise Aleksandar Kolarov. Roma, bu oyuncuyu görüşmelerin başında bedelsiz bırakmaya razı olurken, taliplerinin artması üzerine bonservis bedeli istedi. Bu yüzden görüşmeler sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Stoper, sol bek ve orta sahanın solunda oynayabilen Kolarov, Ersun Yanal’ın ‘olmazsa olmaz oyuncuları’ arasında yer alıyor. 

JOKER ÖN LİBERO GUSTAVO

Ön libero için Yanal’ın düşündüğü isimlerin başında Fejsa geliyor. Gustavo alternatif bir başka joker. Başakşehir’in tecrübeli oyuncusu Mahmut Tekdemir de alternatifler arasında. Ancak Başakşehir’in, Mahmut’u satma konusundaki gönülsüzlüğü Fenerbahçe’yi yabancı transferine zorluyor. Ersun Yanal, Eljif Elmas ve Jailson için “Satılabilir” dedi. İki oyuncuya uygun teklif gelmesi halinde gönderilmesine onay veren Yanal, başka transfer istemiyor. Sadece İrfan Can’ın şartları uygun olması halinde bu bölgeye alınabileceğini belirtiyor.

Yorumlar
TREND HABERLER