FENERBAHÇE

Ersun Yanal'dan transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olarak elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olarak elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Kırgınız"
"Her Fenerbahçe sevdalısı gibi biz de oldukça üzgün ve kırgınız. Biz de aynı duyguları hissediyoruz. Belki de daha fazlasını hissediyoruz. Biz önce kendimize bakmalıyız ve bunun üzerinden konuşmalıyız"
 
"Transferi bitecek"
"Moses transferi için çalıştığımız bir oyuncu. Ufak ayrıntılar kaldı. Transferi bitecek. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, "Her taraftarımız gibi biz de bugün beklemediğimiz bir sonuçla üzüldük." dedi.

Takımı daha iyi yapacak sonuçlar için hazırlanmak zorunda olduklarını dile getiren Yanal, "Oyuncularımızı lig maçına hazırlamak durumundayız. Bunun için çalışmaya şu andan itibaren başladık. Bazen bu sürprizleri kabul etmek oldukça zor. Transferin bitimine 7 gün kaldı. Yenilenmiş bir takımla taraftarın karşısına çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal soru almadı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, açıklamasından sonra basın mensuplarından soru almadı.

Toplantıyı takip eden basın mensuplarının ısrarla soru sorma isteği karşısında Yanal, talepleri kabul etmeyerek, "Sorulacak soruları daha sonra cevaplayacağız." demekle yetindi.

Ersun Yanal'ın basın toplantısı 1 dakika 10 saniye sürdü.
 

Yorumlar
TREND HABERLER