FENERBAHÇE

Ersun Yanal'dan şok Andre Ayew kararı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezon başında Swansea'den kiralanan ve istenilen performansı sergileyemeyen Ganalı futbolcu Andre Ayew ile ilgili kararını verdi.

Ersun Yanal'dan şok Andre Ayew kararı!

Süper Lig tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve Türkiye Kupası'nda da Ümraniyespor'a elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer raporu doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. 

Sarı-lacivertliler devre arası transfer döneminde Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamış, Chelsea'nin Nijeryalı sağ kanadı Victor Moses'ı ise 1,5 yıllığına kiralamıştı. 

Takviye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sezon başında Swansea'den kiralanan Andre Ayew ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Gana basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Ayew'in takımdaki geleceği hakkında karar verdi.

Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli yönetime verdiği raporda Ganalı futbolcuyu takımda düşünmediğini ilettiği iddia edildi. Yanal'ın Ayew'in bonservisinin alınmamasını istediği ve kiralık sözleşmesi bitince takımına dönmesi yönünde karar verdiği öne sürüldü. Ganalı yıldız kariyerinde Marsilya, FC Lorient, AC Arles, Swansea City ve West Ham formalarını giydi.

29 yaşındaki futbolcu, 2017 yılında West Ham United'tan Swansea City'e 22,8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 23 maça çıkan Ayew, 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. 

Ganalı futbolcunun Swansea ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

Yorumlar
TREND HABERLER