FENERBAHÇE

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye şartlı evet

Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulübe geri dönebileceğini ancak Comolli ile çalışmak istemediğini ifade etti.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye şartlı evet

Fenerbahçe'de Dinamo Zagreb karşısında alınan ağır yenilgiyle birlikte Cocu'nun geleceği tehlike altına girdi. Kötü performans sonrası Hollandalı teknik adam sorumluluğu üstüne alırken, sarı-lacivertli taraftarların büyük bölümünde Cocu'ya olan güven sarsıldı ve bir kez daha Ersun Yanal ismi öne çıktı.

Fenerbahçe yönetiminin derbiye odaklandığı ve Beşiktaş maçından çıkacak sonuca göre hareket edeceği ifade edilirken, Ersun Yanal sarı-lacivertli ekine dönme fikrine sıcak bakıyor. Ancak tecrübeli hocanın bir şartı var.

Milliyet'in haberine göre, teknik ve idari olarak kendi ekibini getirmek isteyen Yanal, "Direkt olarak başkanla çalışırım, Comolli'ye bağlı olmam" düşüncesiyle de Fransız sportif direktörün gönderilmesini istiyor.

ALİ KOÇ, "HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALIRIZ" DEMİŞTİ : Başkan Ali Koç, Comolli ve Cocu için FB TV'de yayınlanan 'Camiaya sesleniş'programında şu ifadeleri kullanmıştı: "Comolli ile 8-9 ay çalıştım. Seçim sürecinde de çalıştım. Kimyamız tuttu. Uluslararası networkünden etkilendim. Geçmiş CV'sinden etkilendim. Nisanda Comolli aklımda yoktu ancak sonra teklif yaptım kendisine. İki ayrı kulüpten teklif almayı bekliyordu. Birinden aldı, birinden istediği şartlar gelmedi. 3. tercih olarak biz vardık ve kabul etti.

UEFA resmen açıkladı! İşte yeni sıralama

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER