FENERBAHÇE

Ersun Yanal'a verilen sözün tutulma zamanı!

Fenerbahçe'de transfer operasyonu yeniden başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'a transfer sözü veren Başkan Ali Koç, 5 transferi birden takıma kazandırmak için düğmeye bastı.

Ersun Yanal'a verilen sözün tutulma zamanı!

Fenerbahçe'de 5-0'lık Gazişehir zaferi, yönetimin de havasını bir anda değiştirdi. Transfer için Roma'da üs kuran Başkan Ali Koç, Gazişehir galibiyeti sonrasında adeta gaza geldi. Takımının eksiklerini tamamlamak için kolları sıvadı.

Sol bek, stoper, ön libero, forvet için dört koldan harekete geçen sarı-lacivertlilerin önceliği, stoper ve sol bek transferine vereceği öğrenildi.

En formda döneminde sakatlanan Hasan Ali ise tüm planları alt üst etti.

Öncelik görülmeyen sol bek pozisyonu liste başı oldu. Forvet ve ön libero konusunda da fırsat transferi kollanıyor.

İşte bu gelişmeler sonrasında Başkan Ali Koç'un patlatmaya hazırlandığı bomba transferlerde son durum şöyle:

BABACAR'DA OPSİYON PAZARLIĞI

İtalya'da Sassuolo'da oynayan Senegalli golcü Khouma Babacar için satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma tamam. Babacar'la el sıkışıldı. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 26 yaşındaki santrforda satın alma opsiyonunda pürüzler var.

DURMISI'DE İMZA AN MESELESİ

Kolarov ve Laxalt'ta yaşanan problemler sonrasında rotasını tamamen Rıza Durmisi'ye çeviren sarı-lacivertliler, Laziolu sol bekle imza aşamasına geldi.

İtalyan La Gazetta Dello Sport, sarı-lacivertlilerin Marsilya ve Brondby ile girdiği Durmisi yarışını kazandığını müjdeledi.

ROJO GEMİLERİ YAKTI KADIKÖY'Ü İSTİYOR

Fenerbahçe'nin stoper adaylarından M.Unitedlı Rojo da sarı-lacivertlilere transfer olmak için can atıyor. United'da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcunun kontratı 2021'de bitecek.

GUSTAVO İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

Fenerbahçe'nin ön libero için tercihi Marsilya'da forma giyen Luiz Gustavo.

Fransız devinin önemli oyuncuları arasındaki Brezilyalı yıldızın kontratı 2021'de sona eriyor.

Sarı-lacivertlilerin Wolfsburg'un Fransız stoperi Marcel Tisserand için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. 26 yaşında 1.90 boyundaki Tisserand transferinde Espanyol ve Toulouse'la yarıştığı iddia edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER