FENERBAHÇE

Ersun Yanal karar verdi! O ismin yeri garanti

Transferde büyük bir atak yapan ve takımı sil baştan yaratan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, savunmada beklenmedik bir performans sergileyen Brezilyalı oyuncudan vazgeçemiyor.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Ersun Yanal karar verdi! O ismin yeri garanti

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tamamlandıktan sonra kadro önemli ve tecrübeli stoperleri bünyesinde barındırmaya başladı. Zanka, Serdar Aziz, Sadık, Adil Rami gibi isimlerden yeri ilk etapta garanti olan Zanka gibi gözüküyor.

Diğer formaya üç stoper adayı olsa da bu görevi büyük olasılıkla orta saha oyuncusu Jailson üstlenecek. Hazırlık kampı ve maçlarında stoper eksikliği sebebiyle bu bölgeye kaydırılan Brezilyalı oyuncu sıradışı bir performans sergiledi.

Geçici olarak bu bölgede forma giyen Jailson artık stoper olarak görev yapacak. Orta sahadaki kalabalık sebebiyle Teknik Direktör Ersun Yanal, bu futbolcuyu savunmada kullanacak. Artıları eksilerine göre çok daha fazla olan Jailson ideal 11’de stoper olarak görev yapacak. Atakları kesmenin yanı sıra atak başlangıcı ve topla çıkışlarda takıma katkı sağlayacak.

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER