FENERBAHÇE

Ersun Yanal: Fenerbahçe şeklen burada, büyüklüğü burayı kabul etmez...

Kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe'de göreve kısa süre önce getirilen Ersun Yanal, ikinci lig maçında da galibiyetle tanışamazken maç sonrasında açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal: Fenerbahçe şeklen burada, büyüklüğü burayı kabul etmez...

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Fenerbahçe, ligin 17. haftasında Antalyaspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle döndü. 17 hafta sonunda 16 puanla 17. sırada kalan sarı-lacivertliler devreyi küme düşme hattında bitirdi. Fenerbahçe'de Ersun Yanal maç sonrasında açıklamalar yaptı. Yanal, "Fenerbahçe şeklen buradadır, Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada olmayı kabul etmez!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve ligin ilk devresini 16 puanla 17 sırada kapadı. 

Antalyaspor Fenerbahçe maçının sonucu

Ersun Yanal'ın maç sonu değerlendirmeleri şöyle: "Oyunun kontrolünün tamamen olduğu bir maçta ilk yarı çok fazla pozisyon yoktu ama ikinci yarı hücum zenginliği olan bir oyundu. Fenerbahçe'nin kendine güvenerek oynaması gerekiyor. Kısa süre içinde oyunu yükseltip sonuca bağlamak oldukça zor. Fenerbahçe'nin bu tarz maçlarda skoru alması gerekiyor. Skoru bugün çok rahat bulabilirdik. Son vuruşlardaki eksiklik golü atmamızı engelledi"

"Önümüzde önemli bir ara var, bu aranın hepimize çok iyi geleceği kesin. Bütün futbolcuların bunu çok iyi kavradığını biliyorum. Bununla birlikte ikinci yarıda çok daha farklı bir Fenerbahçe olarak sahada olacağız. Fenerbahçe şeklen buradadır, Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada olmayı kabul etmez! Biz ruhen burada değiliz ve ruhen olmadığımız yerde, şeklen de olmayacağız"

Yorumlar
TREND HABERLER